Uutiset

Tapahtumaan ilmoittatuminen (päivitetty 3.8.2021 klo 9:29)

Tiukentuneista koronarajoituksista johtuen Mega-alueelle, Lahden Sibeliustalon Metsähalliin, voidaan ottaa kerrallaan vain tietty määrä osallistujia. Jotta Megan kävijämäärä saadaan pidettyä tasaisena ja kävijöiden turvavälit voidaan säilyttää, tapahtumaan sisäänpääsyä porrastetaan. Kävijät voivat varata itselleen/porukalleen 30 minuutin aikahaarukan, jolloin saapuvat paikalle. Tämä varattu aika on siis SAAPUMISAIKA, ei vierailuaika tapahtumassa. Myös ilman ajanvarausta pääsee sisään, mutta tällöin voi joutua jonottamaan pidempään, varsinkin suosituimpina aikoina. Ennakkoilmoittautuminen osoitteessa https://hn-dev.eu/slots/

Ilmoittautumisten ajanvarauksessa on ilmennyt pieni tekninen ongelma.Mikäli ilmoittautumisen vahvistusta ei tullut paluuviestinä sähköpostiin eikä sitä löydy myöskään roskapostikansiosta, vahvistuksen saa tilattua osoitteestahttps://hn-dev.eu/slots/resend.php

Koronaohjeistus tapahtumassa (päivitetty 29.7.2021 klo 20:46)

Lahden alueen koronasta johtuvat kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 15.8.2021 saakka.
Tapahtumia on kuitenkin lupa järjestää kunhan noudattaa THL:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeistuksia. Suunnitelma koronavirustartuntojen ehkäisemisestä tapahtumassa on toimitettu asianmukaisesti tartuntatautilääkärille ja tapahtuma toteutetaan yhteistyössä viranomaisten kanssa. Tapahtuman koronaturvallisuuden suhteen suunnitelmia ja käytänteitä on jouduttu tarkentamaan.

o Tapahtumapaikalla jaetaan kävijöille kasvomaskeja, mutta oman maskin käyttö on suositeltavaa.
o Käsidesiä on varattu riittävästi.
o Kosketuspintoja desinfioidaan tehostetusti koko tapahtuman ajan.
o Tapahtuman samanaikainen kävijämäärä jouduttu rajaamaan 200 henkilöön, jotta jokaisella on tosiasiallinen mahdollisuus vähintään kahden metrin turvaväleihin.
o Jotta kävijämäärä saadaan pidettyä tasaisena, kävijöille tulee mahdollisuus varata 30 minuutin saapumisaika. Myös aikaa varaamatta pääsee sisään, mutta tällöin voi joutua odottamaan suosituimpina aikoina. Ajanvarauksesta ohjeistetaan ja tiedotetaan myöhemmin erikseen.
o Tapahtuma-alueella on merkitty kiertosuunta.
o Sisällä oleville labeille, miittikirjalle ja myyntipisteille päästetään kerrallaan maksimissaan viisi henkilöä/piste.
o Mahdollisissa jonotustilanteissa noudatetaan kahden metrin turvavälejä.
o Tapahtuma-alueella vapaaehtoiset ja muu henkilökunta käyttävät suojaimia.
o Alueen Info-pisteellä tapahtumapassin luovutuksen yhteydessä keräämme osallistujilta yhteyspuhelinnumeron, kotikunnan ja saapumisajan terveysviranomaisia varten mahdollisen altistumisjäljityksen helpottamiseksi. Yhteystiedot säilytetään asianmukaisesti eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen. Tietojen jättäminen perustuu vapaaehtoisuuteen.
o Suosittelemme jokaista kävijää lataamaan Koronavilkku-sovelluksen ja pitämään sen aktiivisena tapahtuman ajan.
o Tapahtuma-alueen kartta tarkkoineen ohjeistuksineen julkaistaan viimeistään perjantaina 6.8.2021.

Mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita tai sinut on määrätty karanteeniin, tapahtumaan ei voi osallistua. Yhdessä turvallisesti toimimalla mahdollistamme kaikille mahdollisimman mukavan ja turvallisen käyntikokemuksen.

Instagram valokuvakilpailu julkaistu (päivitetty 18.7.2021 klo 19:19)

Puusta Pitkälle järjestää Instagram-valokuvakuvakilpailun.
Ota geokätköilykuvia teemalla “Puu” ja julkaise ne Instagramissa tunnisteella #puustapitkälle2021

Kilpailuaika päättyy Megaa edeltävänä torstaina 5.8.2021.

Parhaat kuvat palkitaan tapahtuman yhteydessä. Voittajat julkaistaan tapahtuman sivustolla puustapitkalle.fi ja voittajille ilmoitetaan myös erikseen!

Lahden Mega lähestyy! (päivitetty 7.7.2021 klo 19:39)

Tapahtuman järjestelyt edistyvät suunnitellusti. Tapahtumassa tullaan noudattamaan alueellisia suosituksia ja rajoituksia liittyen koronavirustilanteeseen.

Ajantasaiset Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän korona-ohjeistukset löytyvät hyvinvointiyhtymän internetsivuilta: paijat-sote.fi/koronavirus/alueelliset-suositukset/
Saapuessasi Suomeen ulkomailta ajantasainen ohjeistus löytyy: finentry.fi

Tällä hetkellä tapahtuman osallistujille suositellaan maskin käyttöä ja seurueiden välillä noudatetaan kahden metrin turvaetäisyyksiä. Tapahtuma-alueella on mahdollista desinfioida kädet käsidesillä.

Toimimalla vastuullisesti tulee tapahtumasta kaikille mukava ja turvallinen kokemus. Ilmoittautumalla tapahtumaan varmistat ajantasaisen tiedonsaannin.

Mahdollisista muutoksista tiedotetaan tapahtumasivustolla, internetisivustolla sekä some-kanavilla.

coord.info/GC8X3Z1

puustapitkalle.fi

facebook.com/GC8X3Z1

instagram.com/puustapitkallemega

twitter.com/PuustaPitkalle